Sunday, March 13, 2011

Lucky Draw Result!!


Seperti yang telah dijanjikankan..
arini keputusan Lucky draw!!

Kami telah mencabut 3x
Tahniah pada yang bertuahh =)

weeeeeeee....
seramai 147 orang yang telah join contest ini
dan pemenangnye betuahnye adalahhh....
pada yang tidak btuah pada kali ini..
jangan berkecil hati yee...
cube len kali pulak ye

pada para pemenang sila tinggal kan emel address anda
untuk kami hubungi anda
bagi menuntut hadiah tupperware yang telah disediakan..
=)

Sekian terima kasih...daaaaaaaa

24 comments:

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kepada sume pemenang bertuah..
tahniah cute mum..:)

azura samsuddin said...

tahniah kpd yg bertuah, xde rezeki zura kali ni.. thaniah cutemum selalu bertuah ;)

wany said...

huhu.. xde rezki.. tahniah kpd yg menang

my shaizhar blog contest said...

tahniah kepada semua pemenang.

SyUhAdA said...

thniah kpd sume pmenang2~!

kakngah said...

tahniah pd semua pemenang..

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada smua pemenang...

axelida said...

tahniah utk cute mum & geng yang menang..

anisyafrina said...

alorh... xde rezki... tp xpe.. nanti kalau buat contest @ GA.. jgn lupe jemput kite ye.... Tahniah pada smua yg bertuah.. :)

@all : jemput joint contest yg kite buat kat www.akusyafrina.blogspot.com

Em's Family said...

congrats!! waa bestnyer menang tupperware..

aanie said...

tahniah pemenang...

LyNn'Azlina said...

tahniah buat semua pemenang

Cute MuM said...

alhamdulillah..
ada rezeki cute mum..
terima kasih..

nuruluyunmazlan@yahoo.com

AkmaFaizal said...

Tahniah semua...bertuahnyee korang..hehe :)

Izzatul Iman said...

tahnaih...

semoga ada rezeki me kat CGL lain...

huhu....nak tupperware....

Gnie@SimplyStyle said...

Tahniah pemenang :) cutemum ur always so lucky... :) bestnye

Lieya said...

Tahniah kepada pemenang..:)

didie noxious said...

congrate 2 oLz d winner..
bila nk wat contest agi??huhu :p

Nur Hanani said...

tahniah pada yang menang. Nak join, tapi lambat dapat tahu..Saya peminat tupperware.Melepaslah... ada rezeki lain kali boleh join.. :(

Entri Terkini: Petanda Awal sebelum berlakunya TSUNAMI..

fideila said...

wah saya menang?? macam xpercaya je!!.hehehe

email: sakura_shei@yahoo.com
nama blogger: fideila

tq sis!!

Nisa' Azman said...

uhuk2..xmenang lak.. congrats to the winners!!

Ratu Tupperware said...

tengs pada Cute Mum & Fideila =)
aik..
cuma tinggal "MIZA YUSOF" saja yang belum tinggalkan emel lagik..
tamo tuntut adiah ke yang ..hehe

Miza Yusof said...

salam. akak. miza minta maaf sebab lambat bagi detail. tak terperasan keputusan dah keluar. minggu lepas busy. ni email miza:

mizayusof90@yahoo.com

terima kasih sebab sudi inform dan pilih miza sebagai salah seorang pemenang.

Lulu caldina said...

owh terkecil hatiku..ekeke...bila lah nak menang tupperware ni..